Home - Életrajz - FotóGaléria - Video - Versenyek - Sajtó közlemény - Vendégkönyv - Kapcsolat - Links

 

IFSA EUROPE

SAJTÓ KÖZLEMÉNY: 2004-03-23 IFSA (Nemzetközi Erős Emberek Szövetsége)

Ma, a Budapesti IFSA gyűlésén, amelyen az IFSA elnökök, Marcel Mostert (Hollandia) és Ilkka Kinnunen (Finnország), valamint az IFSA Hungary (Erős Emberek Szövetsége Sportegyesület) képviseletében Fekete László elnök és Darázs Ádám jelenlétében megegyezés született egy hosszú távú Erős Emberek versenyeinek közös szervezését és azokon való sportolói részvételt illetően. A felek a következőkben állapodtak meg.

Fekete László úr kijelentette, hogy a jövőben nem szándékozik egyéni versenyeken résztvenni, csak a Magyarországon rendezendő páros versenyeken szándékozik indulni. Egyéb hazai és nemzetközi versenyeken hivatalos IFSA személyként fog résztvenni, mint szervező vagy egyéb hivatalos képviselő. Az IFSA elismeri Fekete László úr közel 20 éves karrierét ebben a sportágban, mely idő alatt bebizonyította erejét és képességét, hogy legyozze a világ legerősebb embereit. Az 1994-es és 1996-os Magyarországon rendezett Világ Legerősebb Embere versenyein, Fekete László legyőzte a 10 legerősebb embert, köztük a 4-szeres Világ Legerősebb Embere címet viselo Izlandi, Magnus ver Magnussont is. Darázs Ádám reméli, hogy egy nap hasonlóan szép eredményeket fog elérni, mint Fekete László. Eggyütt a Mészáros Tiborral, aki maga is mint Erős Ember, világszerte ismert mint "A Felhúzás Világrekoredere", szeretnének Fekete László nyomdokaiban lépkedni e sportág nagyköveteiként.

Fekete László,mint a világrekordot tartó kögolyó emelő, mai napig is mint a "Kőgolyó Királya"- van számon tartva. E két erős ember egy nap talán világrekordokat is megdönthet, abban az esetben ha hivatalos versenyeken IFSA versenybírok elott történnek. Az IFSA jelenlétében Darázs Ádám és Mészáros Tibor megköszönik Fekete Lászlónak a közel 20 éves munkáját mellyel Magyarországon az Erős Emberek Sportját felépitette. Egy új Erős Emberek Szervezet alakult meg a mai napon, eggyüttesen épitve az utat, hogy a jövőben Magyarországon ez a Sport minél erősebb és népszerűbb legyen. Az ez év Júniusában megrendezendő IFSA Magyarország Legerősebb Embere versenyen minden sportoló indulhat. A győztes egy külföldi Bajnokok Trófeáján vehet részt ahol bebizonyíthatja, hogy megállja majd a helyét a legrangosabb nemzetközi Világ Legerősebb Embere versenyen. Az IFSA reméli, hogy Darázs Ádám és Mészáros Tibor személyében Magyarországról újra lesznek sikeres Erős Emberek.

Mészáros Tibor   Darázs Ádám   Fekete László   Marcel Mostert (IFSA)   Ilkka Kinnunen (IFSA)

Copyright © 2001 Lion & Cyberpc, All Rights Reserved :[ feketelaszlo.hu ]: