Home - Életrajz - FotóGaléria - Video - Versenyek - Sajtó közlemény - Vendégkönyv - Kapcsolat - Links

 

Tisztelt Vendégeim!

Ezuttal szeretném megköszönni érdeklődésüket, megjegyzésüket valamint hozzászólasukat melyeket honlapomon, e-mail-jeikben tettek az elmúlt időben. Nemrég az a sajnálatos dolog törtent, hogy Valaki az én nevemben tett egy kijelentést, mi szerint Én használtam valamilyen Tiltott doppingszert az elmúlt évek során. Szeretném kijelenteni Önöknek, hogy Én semmilyen kijelentést nem tettem ezen a honlapon, semmiféle ügyben, de figyelemmel kisértem irásaikat.

Köztudott, hogy több mint 16 éve űzom ezt a sportágat tisztán es doppingmentesen, akiket érdekel karrierem, azok tudják, hogy talán én vagyok az egyetlen aki Soha semmilyen Tiltott illetve megengedett teljesítmény növelő szert nem használtam, sőt bárhol lehetőségem nyílt, különböző versenyeken illetve bemutatókon, médiában mindig az ellen harcoltam, dolgoztam, hogy a fiatalok vagy idősebbek, kik bármilyen sportot űznek Soha ne nyúljanak semmilyen teljesitmény növelő szerekhez. Rengeteg példa van csak a közelmúltra nézve, hogy sportolók százai haltak meg fiatalon e szerek negatív hatása miatt. Az én hivatásom mindig is az volt, hogy ebben a sportágban, ami talán az egyik legtöbb fizikai erőt és megpróbáltatást igenylő sportág, megmaradjak tisztán, ezt többszöri doppingvizsgálattal bebizonyítván az évek során.

Továbbra is harcolni fogok a tiltott szerek használata ellen, úgy a médiaban, mint versenyeken, mint sportoló vagy mint a hivatalos kepviselője ennek a sportágnak, az új nemzetközi szigorú doppingellenes kampány segítségével.

A mai naptól megszűntetjük a vendégkönyvet, mivel egyesek hamis dolgokat közöltek az én nevemben ezáltal a közvéleményt félrevezetve. Azoknak akik őszinten hozzászóltak mégegyszer nagyon köszönöm és továbbra is lapozzak a honlapomat melyet újabb és újabb dolgokkal fogunk frissíteni és bőviteni.

Fekete László

Copyright © 2001 Lion & Cyberpc, All Rights Reserved :[ feketelaszlo.hu ]: